Mirror: A Tale of Twin Cities

Tengok Drama Terbaru Mirror: A Tale of Twin Cities Secara Percuma

Drama Xuanhuan “Mirror: A Tale of Twin Cities,” yang akan ditayangkan di Tencent Video dan Youku pada 16 Januari 2022, menyajikan kisah yang menarik. Xuanhuan ialah salah satu genre paling popular yang sering dihasilkan dalam drama Cina. Xuanhuan secara langsung bermaksud fantasi misteri yang merangkumi sihir dan pengembaraan dengan pelbagai pengaruh.

Diadaptasi daripada novel “Jing-Shuang Cheng” karya Cang Yue, drama Cina itu telah dijadikan sebuah drama di bawah arahan pengarah Patrick Yau ein dan penulis skrip Zhu Zheng dan Jiang Guang Yu.

Barisan fesyen ini menarik perhatian pelakon dan pelakon terkenal China, termasuk Li Yi Feng sebagai Su Mo, Yukee Chen sebagai Bai Ying, dan Zheng Ye Cheng sebagai Zhen Lan dalam watak utama. Drama Cina terbaru adalah tentang percintaan antara dua abadi.

Terdapat pelakon dan pelakon lain yang mengacarakan drama ini, seperti Yang Zhi Wen, Liu Hai Kuan, Ye Sheng Jia, Liu Chang, dan Wang Yuan Ke.

Ringkasan Drama Cina “Mirror: A Tale of Twin Cities”

Menurut legenda, tuhan Enam Kerajaan dan Empat Laut mencipta tempat syurga yang dipanggil Yun Huang atau Awan Desolate. Di sana, Putera Hai Gu bertemu dengan Su Mu, anak murid Dewa Perang Kong Sang Bai Ying.

Sebenarnya, Yun Huang tidaklah secantik yang dikatakan legenda. Su Mu dihantar untuk menyelamatkan Bai Ying, yang ketika itu isteri Putera Mahkota Kong Sang Chen Lan.

Selama tiga tahun, cinta telah berada di hati Su Mo dan Bai Ying. Bagaimanapun, kedua-dua mereka tidak menyedari bahawa cinta mereka membawa risiko yang boleh membawa kepada permusuhan antara kedua-dua kumpulan.

Nasib sangat kejam untuk lovebird. Hubungan mereka timbul terhadap tentangan daripada tuhan-tuhan lain, mengakibatkan pengusiran Bai Ying, yang berusaha untuk menamatkan hidupnya supaya Su Mu boleh melompat keluar dari kerajaan dan Kuil Putih yang terkenal.

Nasib baik, nyawa Bai Ying telah diselamatkan oleh tiga Dewa yang berhati lembut, tetapi Bai Ying pasti telah terperangkap dalam lena yang panjang selama bertahun-tahun. Apabila puteri bangun dari tidurnya yang panjang, dia kembali dengan penampilan baru.

Sementara itu, Su Mo berjaya mendapatkan identiti baharu sebagai Raja Laut. Kedua-duanya berpeluang bertemu semula beberapa tahun kemudian. Namun, keadaan mungkin tidak mengizinkan mereka menjalin hubungan. Bersama-sama, Su Mo dan Bai Ying mahu menyelamatkan dunia daripada kemusnahan.

Seperti yang kita tahu, penggambaran untuk drama Cina ini telah siap sejak 2019, tetapi belum dikeluarkan secara rasmi sehingga pertengahan Januari 2022. “Mirror: A Tale of Twin Cities” sudah boleh ditonton di saluran Youtube WeTV dan Youku.

Anda juga bisa menonton Mirror: A Tale of Twin Cities di youtube dengan subtitle bahasa inggris, bagi kalian yang tidak bisa bahasa inggris kalian tak perlu kawatir karena kalian bisa mengguna translate otomatis yang disediakan youtube,

Jika kalian tertarik dengan film drama cina terbaru ini,langsung saja buka youtube kalian lalu search dikolom pencarian Mirror: A Tale of Twin Cities, atau cari channel yang bernama Croton MEGA HIT 克頓傳媒 史詩傑作, kalau kalian gak mau ribet bisa langsung saja klik linknya Disini